WERK IN OPDRACHT

WERKWIJZE SCHILDERIJ IN OPRDACHT

Bij een schilderij in opdracht ga ik graag op locatie met u in gesprek. Hier kunt u uw wensen aangeven qua formaat, kleur en voorstelling. Er is ontzettend veel mogelijk, het is wel belangrijk dat mijn schilderstijl u aanspreekt.

Wanneer een schilderij afwijkt van de standaardmaten maak ik het doek zelf. Voor het raamwerk gebruik ik vurenhout en het doek is van geïmpregneerd canvas. Al mijn schilderijen hebben een dikte van 5 cm. Mocht u dit anders willen, dan is dit in overleg mogelijk.

LEVERING SCHILDERIJEN IN OPDRACHT

De levertijd van een schilderij in opdracht is ongeveer een maand. Omdat het een creatief proces is en ik het doek vaak nog moet maken kan de levertijd per schilderij verschillen. Daarom is de levertijd in overleg.

WERKWIJZE WERK IN OPDRACHT

Wanneer u een vraag heeft over een product, muurschildering of grafisch werk in opdracht kunt u contact met me opnemen via het reactieformulier hierboven of een e-mail sturen naar info@madebyminke.nl. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maak ik een vrijblijvende offerte. Na akkoord zal ik aan de opdracht gaan beginnen. Afhankelijk van uw wensen zal ik één tot drie ontwerpschetsen maken en deze aan u voorleggen. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, met eventuele op- en aanmerkingen, werk ik dit ontwerp tot een eindproduct uit.

LEVERING WERK IN OPDRACHT

Omdat iedere opdracht weer anders is verschilt de levertijd hiervoor. Voorgaand aan de opdracht maak ik een schatting van de levertijd. Een product in opdracht kan opgehaald worden in Ede of, als het werk hiervoor geschikt is, per post worden verzonden.

 

Omdat iedere opdracht weer anders is heb ik hiervoor geen vaste prijzen. Aan de hand van uw wensen maak ik een vrijblijvende offerte. Na akkoord begin ik aan de opdracht.

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIJZEN

De prijzen die zijn vermeld op madebyminke.nl zijn inclusief de wettelijke BTW en exclusief verzendkosten.

Madebyminke.nl kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Vanaf € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden, uitgezonderd schilderijen. De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van uw bestelling. Voor kaarten is dat vanaf € 0,78 tot maximaal € 3,95 voor verzending binnen Nederland. Deze worden per brievenbuspost verzonden en zijn daarom niet verzekerd. Het risico is dan ook voor de koper.

VERZENDEN EN LEVERING

Wanneer een item per post wordt verzonden krijgt u een bericht zodra ik het pakketje op de post heb gedaan.

Bestellingen kunnen ook opgehaald worden in Ede. Geef dit aan bij uw bestelling, dan neem ik contact met u op om hiervoor een afspraak te maken.

Schilderijen worden niet per post verzonden, maar kunnen opgehaald worden in Ede of Ermelo. Wanneer u een schilderij bestelt in de webshop neem ik contact met u op om een tijd en plaats af te spreken voor het ophalen.

Ik doe er alles aan om u zo volledig mogelijk te informeren over de artikelen qua formaat, kleur en materiaal. Afwijkingen in kleur-, type-, tekst- en/of prijswijzigingen voorbehouden.

BETALING

U kunt betalen met  Ideal of per bankoverschrijving via de webshop.

Bij werk in opdracht stuur ik bij aflevering een factuur mee. Het verschuldigde bedrag dient binnen veertien dagen per bankoverschrijving, onder vermelding van factuurnummer, te worden voldaan.

RETOURNEREN

Ik doe mijn uiterste best om te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht er toch iets niet naar wens of in orde zijn neem dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling, contact op via info@madebyminke.nl. Ik doe dan mijn uiterste best om de voor u best mogelijke oplossing aan te reiken. Een mogelijkheid is dat u het product, in originele staat, terugstuurt en een vervangend product toegestuurd krijgt of de gemaakte kosten terugontvangt.

Werk in opdracht kan niet zomaar geretourneerd worden omdat dit speciaal voor u vervaardigd is. Wanneer er iets met het item aan de hand is, neem dan zo snel mogelijk contact met me op via info@madebyminke.nl.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper.

PRIVACY

De gegevens die u achterlaat via het reactieformulier of met een bestelling worden alleen gebruikt voor het verwerken van uw order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

Deze website en webwinkel is eigendom van made by Minke. Tekst- en beeldmateriaal van deze website mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.

Op een eindproduct wordt altijd ‘made by Minke’ of alleen ‘Minke’ vermeld, tenzij anders afgesproken. Daarnaast zal het werk mijn intellectueel eigendom blijven, en heb ik het recht om dit, of een gedeelte ervan, later nog eens te gebruiken. Omdat mijn werk tegelijkertijd mijn visitekaartje is, deel ik regelmatig foto’s van mijn werkproces en het eindresultaat op social media en in mijn portfolio op mijn website. Het spreekt voor zich dat ik zorgvuldig ben in het delen van werk ik opdracht. Mocht u niet willen dat er iets van uw opdracht op maat gedeeld wordt op internet, geef dit dan tijdens de bestelling aan. Ik houd daar dan rekening mee.